Billeder Om mig
   
 

Jeg maler fordi det er noget, jeg har lyst til. Jeg maler for at fortælle historier om hændelser og oplevelser, der har bevæget mig. Jeg er stadigvæk søgende imellem det naturalistiske og det abstrakte. Billederne bliver for det meste naturalistiske, som at genskabe naturoplevelser fra f.eks. mine rejser til Færøerne, hvor jeg har været på forskellige årstider. At se det kolde eller varme lys og genskabe det i billederne. Senest har jeg kastet mig ud i collager med revet håndlavet papir, kombineret med akvarel, akryl og metalmaling. Processen er min oplevelse … og den er det hele værd.

Kirsten Rubak

  • Født i Vaalse på Falster i 1946.
  • Er autodidakt og har haft mine kreative interesser siden barndommen. Er udlært i dekorations- og reklamebranchen, hvor jeg har haft brugt de kreative evner til fulde. Disse interesser har i tidens løb ført mig vidt omkring igennem forskellige kreative kurser, men er nu blevet fast forankret i maleriets verden. Først med akvarel, og nu med akrylmaleri.
  • Har gået til undervisning på AOF, været på sommerhøjskole i Provance og Toscana, hvor jeg har malet akvarel, samt på sommerhøjskole på Ærø Kunsthøjskole, og på kursus på Galleri Munken i Løkken, hvor der er blevet malet akryl.
  • Er blevet undervist af kunstnere som Alek Krukow, Helene Koefoed, Kari Svensson og Jane Mikolajewicz.
  • Har udstillet i 8660 Kulturhuset Skanderborg, i Sognegården i Hørning, Hørning Bibliotek og i
    Atterup Forsamlingshus v. Faxe.


Kirsten Rubak
Møllevænget 25
8362 Hørning
Tlf. 86922050
mail@kirstenrubak.dk